Όραμα & Αποστολή

Το όραμα μας είναι η δημιουργία μιας πρωτοποριακής και κερδοφόρας εταιρείας με σεβασμό στην παράδοση, στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

Η αποστολή μας είναι να αναπτυχθούμε επενδύοντας και καινοτομώντας με στόχο πάντα την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας και την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Αξίες μας : Ποιότητα, Ανάπτυξη, Παράδοση, Σεβασμός

Διασφάλιση ποιότητας

Η ποιότητα αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Ακολουθούμε τις αυστηρότερες προδιαγραφές σε πλήρη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας για την παραγωγή ασφαλών προϊόντων. Η επιχείριση μας έχει λάβει πιστοποίηση ISO 22000 ως προς τη σωστή διαχείριση.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η εταιρεία μας προσπαθεί να διασφαλίσει καλές, σεβαστές και εποικοδομητικές σχέσεις μέσα στην κοινωνία, προσπαθούμε και συμμετέχουμε σε δραστηριότητες της τοπικής κοινωνίας και συμβάλλουμε στην εξέλιξη της.

Το επίκεντρο όλων όσων κάνουμε είναι να αναζητούμε διαρκώς την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων των δραστηριοτήτων μας στο περιβάλλον.

Βελτιώνουμε συνεχώς την περιβαλλοντική απόδοση των προϊόντων μας, εξοικονομούμε ενέργεια, μειώνουμε την κατανάλωση, χρησιμοποιούμε ανακυκλώσιμες πρώτες ύλες και συνεργαζόμαστε ενεργά με τις αρχές και άλλους αρμόδιους με σεβασμό προς τα περιβαλλοντικά θέματα.

Κατά την διάρκεια της παραγωγικής μας διαδικασίας προσπαθούμε να έχουμε μία συνεπή και σωστή συμπεριφορά απέναντι στο περιβάλλον